Bohiem Diner

Picknickmandje bij aankomst: gefermenteerde groenten, huisgemaakt brood, wilde pesto, gerookte vis rillettes

Amuse: soepje van Olde Remeker schillen, fijne peulvruchten, gebrande citroen, dragon

Mosselen gebrand met dennennaalden, gerookte boter jus, gefermenteerde bleekselderij, lavas olie

Hollandse asperges met daslook, gebrand rugspek en jus van vlierbloesem en karnemelk

Lamsschouder uit de kuil in eigen jus, gepofte aubergine, schapenyoghurt, krokant korianderzaad
Bijgerechten: aardappel in asdeeg, tuinbonenstoof

Gerookt hooi ijs, amandel cake, gebrande perzik, karamel van jonge dennenappels

Bij het kampvuur: s’mores (koekje met chocola en gesmolten marshmallow)

Ontbijt 

Groente frittata van het vuur 

Wentelteefjes met fruit en room

Yoghurt met rabarbercompote en huisgemaakte muesli

Verse groente-fruitsap

Koffie of kruidenthee