Bohiem Diner
Picknickmandje bij aankomst: gefermenteerde groenten, huisgemaakt brood, wilde pesto, gerookte vis rillettes
Amuse: soepje van Olde Remeker schillen, fijne peulvruchten, gebrande citroen, dragon
Mosselen gebrand met dennennaalden, gerookte boter jus, gefermenteerde bleekselderij, lavas olie
Hollandse asperges met daslook, gebrand rugspek en jus van vlierbloesem en karnemelk
Lamsschouder uit de kuil in eigen jus, gepofte aubergine, schapenyoghurt, krokant korianderzaad
Bijgerechten: aardappel in asdeeg, tuinbonenstoof
Gerookt hooi ijs, amandel cake, gebrande perzik, karamel van jonge dennenappels
Bij het kampvuur: s’mores (koekje met chocola en gesmolten marshmallow)
Ontbijt
Groente frittata van het vuur
Wentelteefjes met fruit en room
Yoghurt met rabarbercompote en huisgemaakte muesli
Verse groente-fruitsap
Koffie of kruidenthee