Escape

Bohiem bereidt intieme diners op open vuur met lokale en wilde ingrediënten. Kuil-koken, fermenteren, warm en koud roken en garen in klei; onze chefs nemen je mee op een culinair avontuur in de buitenkeuken. Na het diner kun je uitbuiken rond het kampvuur met een cocktail en s’mores. De nacht eindigt in een luxe tent, die in de ochtend wordt verlaten voor een heerlijk ontbijt en verse koffie. Bohiem bevindt zich op een betoverende plek in de Flevopolder.

We gaan weer open in de zomer van 2025!

“Vind Bohiem deze zomer tussen de wilde bloemenvelden. Langzaam gegaard eten uit de grondoven en groenten en kruiden uit de eigen moestuin. Het met groen overwoekerde dak van een oude kas verbergt de lange eettafels en buiten vermengen de vonken van het vuur zich met de sterren. Een heerlijk bed staat voor je klaar, waar je in de ochtend alleen uit komt voor de geur van zoet brood en koffie.”

Programma

16.00 ontvangst met picknickmand
18.00 start diner
22.00 naborrel bij het kampvuur

09.00 - 10.00 ontbijt
11.00 uitchecken

Team

Wanneer mensen met een gedeelde passie samenkomen kunnen er mooie plannen ontstaan. Het idee voor Bohiem ontstond rond een knisperend kampvuur toen vrienden Freek, Diane, Laura en Sam fantaseerden over het openen van een buitenrestaurant waar eten en drinken wordt bereid met ouderwetse technieken. Een overnachting in luxe tent en ontbijt maakte de beleving compleet.

Sam van Berkel, Diane Schaub, Freek van Noortwijk en Laura Luikens

locatie

Bohiem bevindt zich op het landgoed Yugen Forest. Yugen Forest streeft ernaar een plek in Nederland te worden voor verbinding, verwondering en bewustwording. Een plek die inspireert en waarbij alle winsten direct terugvloeien naar het beheer, onderhoud en de ontwikkeling van de natuur.